Produkto prekyboje

Vinometras (cukraus matuoklis)

Original price was: € 5.08.Current price is: € 3.91.

Neturime
Šiuo metu šią prekę peržiūri 12 pirkėjai!
  • Check Mark Pristatymo terminas: 2-4 darbo dienų
  • Check Mark Nemokamas pristatymas Lietuvoje: užsakymams nuo 65 €
  • Check Mark Mažiausia užsakymo suma: 4,99 €
Saugus atsiskaitymas: per Paysera – visos pagrindinės bankininkystės sistemos ir kortelės

Cukraus koncentracijos matavimas – šis areometras skirtas matuoti cukraus koncentraciją vyno gamybos mišinyje nuo 0 iki 24°.

  • Nevyrodančio, patogaus testinio cilindro – plastikinis skysčio cilindras su patogia plokščia apačia, kuris niekada nesusidaužo, tai privalumas palyginti su stikliniais ekvivalentais.

  • Matavimo testinis cilindras su uždoriu:
    Testinis cilindras su uždoriu užtikrina, kad areometras neslystų, kai jis yra nešamas ar laikomas.

  • Matavimo skalė su spalviniais žymėjimais:
    Areometras turi spalviniais žymėjimais pažymėtus cukraus koncentracijos intervalus, atitinkančius tam tikrą fermentacijos etapą:

    • Raudona zona „Fermentacijos pradžia I“: Prieš pradedant fermentaciją, cukraus koncentracija neturėtų viršyti 22°.

    • Geltona zona „Fermentacijos pradžia II“: Nedelsiant po papildomų cukraus dozių pridėjimo fermentacijos metu, areometro rodmenys neturėtų viršyti 16°Blg.

    • Žalia zona „Pabaiga“: Galutinėje fermentacijos fazėje, sausų ir pusiau saldžių vynų rodmenys turėtų būti šioje zonoje.

  • Lengvas matavimas:
    Prietaisas labai lengvai naudojamas. Matavimas atliekamas tiesiogiai, be papildomų komplikacijų.

Vinometras – tai cukraus matuoklis vynui, reikalingas greitai ir tiksliai nustatyti cukraus kiekį vyno gamybos mišinyje. Vinometras yra areometras, kuriame skalė yra Ballingo laipsniais (°Blg) – 1°Blg atitinka maždaug 10 g cukraus 1 L sultyse (muste). Remiantis šiuo matavimu, galima numatyti alkoholio kiekį gėrime. Tam, kad būtų lengviau, koncentracijos intervalai yra pažymėti spalvomis – tai leidžia nebereikėti papildomų skaičiavimų ar lentelių.

Kaip naudoti: Norėdami atlikti matavimą, įdėkite areometrą į testinį cilindrą ir užpildykite jį tokiu skysčio kiekiu, kad plūduras laisvai plūduriuotų ir nesiliestų prie cilindro sienelių. Rezultatas nus読みtamas pagal viršutinį meniską.

Prietaisas yra kalibruotas 20°C temperatūroje.

Po matavimo, išpilkite skystį – jo negalima gerti.

Komplektą sudaro:

  • Plastikinis testinis cilindras

  • Testinio cilindro kamštis

  • Areometras

Diapazonas: nuo 0 iki 24°

Atsiliepimai

Nėra atsiliepimų dar nėra.

Būti pirmas peržiūrėti "Vinometras (cukraus matuoklis)"

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *